Vacature Controller in uw regio

Wat verdient een Controller?


Verdient u vergeleken met vergelijkbare collega's weinig, normaal of veel? Bereken via enkele muisklikken uw 'marktconforme' salaris op Controller.nl. De vernieuwde tool 'Wat verdien ik?' op Controller.nl is gebaseerd op gegevens verzameld voor het Controller Beloningsonderzoek 2009 van de NIvRA. Zowel openbaar Controllers, intern Controllers, overheidsControllers als Controllers in business kunnen met het instrumentje in een handomdraai bepalen wat ze gemiddeld zouden moeten verdienen. Vul in hoeveel jaar ervaring u heeft, de sector waar u werkt en - voor openbaar Controllers - de grootte van het kantoor, en zie het antwoord.


Vooropgesteld, de volgende zaken zijn van invloed op de salarisontwikkeling:

  1. Het jaar van starten of overstappen: overstappen in een krappe of ruime arbeidsmarkt is van grote invloed.
  2. Gestart bij een MKB of grote onderneming.
  3. De regio: beloningsstructuren zijn provincieafhankelijk.
  4. Commerciële verantwoordelijkheid.


Wilt u weten wat u waard bent? Neem contact op met Peter Tijssen of Petra van Onna


Zoeken naar vacatures

 

Naam

Huidige functie

Telefoonnummer

Wij bellen uWat doet een Controller

Als Controller kijkt u als het ware in de financiële keuken van een onderneming. U kijkt naar de cijfers en analyseert deze. U hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral ook met mensen.
Wat doet een Controller


Salaris Controller

Verdient u vergeleken met vergelijkbare collega's weinig, normaal of veel? Bereken via enkele muisklikken uw 'marktconforme' salaris op Controller.nl.
Salaris Controllers


Controller opleidingen

Voor de functie van controller wordt meestal minimaal HBO-niveau gevraagd. Daarnaast wordt vaak 5 tot 8 jaar bedrijfseconomische werkervaring gevraagd. Een controller moet namelijk als gelijkwaardig tegenspeler van ervaren managers op kunnen treden.
Opleiding Controllers